Ga naar de inhoud
Fotografie

LAAT ZIEN WAT JE UITSTRAALT

Waarom zou je een fotograaf inhuren, een telefoon maakt toch prima foto’s? Ja, maar een goede fotograaf heeft oog voor detail, compositie & kan jouw verhaal in beeld brengen. Goede fotografie spreekt & maakt het verschil. Laat zien wat je uitstraalt met je eigen fotograaf.

Je eigen fotograaf

Omdat onze fotograaf beelden maakt die precies het juiste verhaal vertellen. De communicatieboodschap is voor ons leidend bij het maken van beeldmateriaal. Bij ons krijg je even je eigen fotograaf, onze fotografen denken met je mee en verdiepen zich al vooraf in wat je wilt.

De juiste voorbereiding is belangrijk

Door na te denken over kleurgebruik, kleding en compositie zorgen we voor de precies de juiste sfeer. De fotograaf werkt daarbij nauw samen met de vormgevers en communicatiespecialisten. Zo kunnen we in de compositie bij het maken van de foto al ruimte vrijhouden voor de plaatsing van een tekst. We zetten vaak een situatie in scéne waarbij mensen interactie met elkaar, met een object, of met de omgeving aangaan.

Professionele apparatuur en drone

Onze fotografen beschikken over de juiste professionele apparatuur welke nodig zijn voor de klus. Het fototoestel, de lens, licht en een drone zorgen voor de perfecte kwaliteit. Met onze drone kunnen ook prachtige luchtopnames worden gemaakt.