Ga naar de inhoud
21-10-2022

Open Bedrijvendag Drenthe 2022

Open Bedrijvendag Drenthe 2022, wij doen ook mee! Op 5 november kan je een kijkje in de keuken nemen bij Bureau Blinkers. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat bij een ontwerpbureau? Kom dan langs! Oh ja, misschien kan je ook nog een toffe prijs winnen…

Een kijkje achter de schermen

Op zaterdag 5 november 2022 is onze studio in Hoogeveen geopend! Samen met onze vrienden van Webba staan we klaar om jullie van alles te vertellen over onze passie vormgeven, filmen, animeren en illustreren. En over hoe wij werken en sprankelende en opvallende communicatiemiddelen maken. En jij mag ook aan de slag! Laat je tekenkunsten zien op een beeldscherm. Wie weet ben jij wel een natuurtalent in illustreren en vormgeven!

 

Even bijkomen van alle indrukken?

Ga dan relaxen bij de vuurkorf onder een warm dekentje. En geniet van een warme mok koffie gemaakt door een échte barista die ook superlekkere koekjes en taartjes aanbiedt.

 

We nemen je ook even mee tijdens een rondleiding door onze organisatie voor een ‘total experience’ en vertellen ondertussen wie we zijn en wat we doen.

 

Rad van fortuin

Hoeveel geluk heb jij? Draai aan ons Rad van Fortuin en wie weet win jij een magische prijs!

 

Kom gewoon langs!

Klaar om kennis te maken met team Bureau Blinkers? Kom dan langs op zaterdag 5 november tussen 10:00 – 14:00 uur tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe. Wij vinden het in ieder geval heel leuk als je komt!

 

Locatie

Bureau Blinkers

Industrieweg 23

7903 AH Hoogeveen

Blog door:

Melvin Brandjes