Ga naar de inhoud
04-08-2022

Even voorstellen: onze nieuwe uitblinker Melvin

Het is alweer een ruime maand geleden sinds ik, Melvin Brandjes, een échte uitblinker ben geworden. Sinds 1 juli werk ik bij Bureau Blinkers als digital designer! Op deze manier wil ik mijzelf even voorstellen zodat jullie weten wie ik ben, wat ik doe en waarvoor jullie mij kunnen bellen of mailen.

Over Melvin

Ik ben Melvin, 23 jaar oud en al 4 jaar lang een creatieveling op het gebied van design. Voordat ik ben begonnen met deze uitdaging heb ik al veel meer gedaan op het gebied van design. Ik heb de opleiding Communication & Multimedia Design (Major Visual Design) gevolgd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Deze heb ik ook afgerond in juni! Design zit me dus niet in de koude kleren.

 

Ook qua werkervaring heb ik inmiddels 4 jaar achter de boeg! Gelijk na het starten van mijn opleiding had ik zoveel zin om meer te doen en ben direct mijn eigen bedrijfje gestart. Hiervoor heb ik veel toffe projecten kunnen uitvoeren. Maar dat is niet alles. Naast studeren en een eigen bedrijfje heb ik hiervoor al ruim 2 jaar stagegelopen en gewerkt bij Webba, de grote broer van Bureau Blinkers. Wat heb ik hier allemaal gedaan? Genoeg super toffe dingen op het gebied van UI/UX design. Kortom, ik heb al heel wat ervaring op gedaan in de afgelopen jaren als designer, en ga nog véél meer ervaring opdoen bij Bureau Blinkers!

 

 

Wat ik doe

Niet geheel onbelangrijk, wat doe ik eigenlijk? Hoe ik het zelf zou omschrijven: ik help bedrijven, klanten en ondernemers om zichzelf online nóg beter vind- en zichtbaar te maken. Samen vertalen we de vragen, wensen en uitdagingen die zij hebben naar de beste, meest passende en goed werkende design oplossingen. Een hele mond vol dus, maar waar ik je dus concreet mee kan helpen is:

 

  • UI/UX design: het ontwerpen van online uitingen zoals een website, webshop, app of maatwerk applicatie;
  • Social media templates: het ontwerpen van templates die passen bij jouw huisstijl zodat je een passende online uitstraling hebt;
  • Social media content: een contentkalender waardoor jij altijd relevante social media berichten kan delen voor je volgers;
  • Online uitingen: het ontwerpen van jouw online uitingen zoals banners, advertenties en nóg veel meer;
  • Logo en huisstijlen: dé uitstraling van jouw bedrijf of merk.

 

Heel veel toffe dingen dus. En is er een uitdaging die niet in het bovenstaande rijtje staat? Geen probleem, een nieuwe uitdaging vind ik altijd leuk!

 

 

Leuke feitjes

Wist je dat ik naast mijn werk nog veel meer leuke dingen doe? Ik heb verschillende hobby’s en doe naast ontwerpen nog andere dingen. Hieronder even wat leuke feitjes over mij:

 

  • Ik speel honkbal bij de Bedrocks in Emmen;
  • Naast honkbal speel ik Baseball5, een nieuwe urban variant van honkbal. Ik ben hiervoor zelfs geselecteerd voor het Nationale team en heb 11 interlands gespeeld op het EK in Litouwen in 2020;
  • Naast ontwerper ben ik samen met mijn broertje goochelaar en staan we bekend als de Brothers of Mystery.

 

Dus, nu weet jij ook wat meer over mij, wie ik ben en wat ik doe. Het lijkt mij ook leuk om met jou kennis te maken. Heb je een leuke vraag of uitdaging of heb je gewoon zin om eens te kletsen? Bel ons of mail mij op melvin@bureaublinkers.nl.

 

 

 

Ook werken bij Bureau Blinkers?

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij Bureau Blinkers en je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet zien we jou binnenkort.

Blog door:

Melvin Brandjes